vaarbewijs kopen 2021

vaarbewijs kopen 2020

Een vaarbewijs kopen in 2020 brengt een aantal veranderingen met zich mee. Vanaf 1 januari 2020 zal de examinering en de afgifte van het Klein Vaarbewijs en Groot Pleziervaartbewijs niet langer door VAMEX maar door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) worden uitgevoerd. Ook verzorgt het CBR dan de uitgifte van vaarbewijzen en ICC’s voor de recreatievaart.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft nu definitief besloten dat het CBR de wettelijke taken van VAMEX per 1 januari 2020 zal overnemen. Het gaat zowel om het afnemen van de examens als de uitgifte van vaarbewijzen. We zijn inmiddels al in handen gekomen van deze nieuwe pasjes en zijn wederom weer de koplopers van de branche.

Voor als u een vaarbewijs wilt kopen in 2020 betekent dit dat de registratie in de database van het CBR verwerkt moet worden.

“Wij hebben ons sinds 2019 geanticipeerd op deze overgang. Het was onze topprioriteit om dit te verwezenlijken.”

Het heeft even geduurd maar het is ons toch gelukt. U kunt uw vaarbewijs in 2020 zorgeloos kopen bij ons. U ontvangt een nieuwe pasje inclusief de bijbehorende registratie.

Een registratie in het nieuwe vaarbewijzen register is vanaf 2020 alleen mogelijk bij ons.

Neem direct contact op om een vaarbewijs te kopen anno 2020.

Info@vaarbewijstekoop.com

error: Content is protected !!